Rólunk

A ROGAIR Aviation egy újonnan alakult repülő iskola és pilóta közösség, amelyet fiatal, agilis, képzett és tapasztalt pilóták hoztunk létre, és fejlesztünk folyamatosan annak érdekében, hogy a Kelet-Magyarországi régióban repülni szándékozókat professzionális módon tudjuk kiszolgálni. Elmondható rólunk, hogy a Rogair csapata egy igazán aerodinamikus csapat! 😀

Amellett, hogy repülési feladatainkat igyekszünk a legmagasabb, és legbiztonságosabb színvonalon végrehajtani, csapatunk egy barátságos, igazi pilóta közösség, ahol sok szakmai, és szabadidős programot szervezünk, élettel töltjük meg repülőterünket, életterünket.

Ahogyan mondani szoktuk: a repülőtér mindenkié, legyen szó akár egy élményrepülésről, hobbi, kiképző repülésről, vagy akár egy szalonnasütésről. Itt mindenki megtalálhatja a számára megfelelő programot, aki lehet pilóta, lelkes repülés rajongó, vagy akár egy idejét kellemesen eltölteni készülő család.

Mi mindezt azért csináljuk, mert az életünk a repülés. Azért oktatunk, mert szeretnénk a tudásunkat továbbadni a jövő nemzedékének!

Sok szeretettel várunk mindenkit! Találkozzunk a maklári repülőtéren!